Hovězí hrudí (Brisket)

Hovězí hrudí (Brisket)

Hovězí maso z hrudníku - americká klasika

1 040,00 Kč
Vč. DPH
Gramáž
Množství

Skladem

Popis

Brisket je část hovězího, které se nachází v oblasti pod prvními pěti žebry. Jedná se tedy o maso z oblasti hrudníku a skládá se ze dvou svalů: štíhlého "plochého“ a tučnějšího "point“. Poskytuje dobře prorostlé a velice chutné maso s vyšším obsahem vaziva, které se ideálně hodí k dlouhému pečení (BBQ) vcelku.

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo