T-bone steak

T-bone steak

Z nízkého roštěnce a svíčkové s kostí

485,00 Kč
Vč. DPH
Gramáž
Množství

Skladem

Popis

Je vykrajován z horní části hovězího hřbetu ze strany zadní hovězí kýty. Je to steak jediný svého druhu, který spojuje dvě chutě, protože mezi charakteristickou kostí ve tvaru t se nachází steak ze svíčkové a steak z nízkého roštěnce. Odtud pochází název t-bone steak. Po ugrilování nebo orestování je steak lahodně křehký a šťavnatý.

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo