Rib Eye steak bez kosti

Rib Eye steak bez kosti

Vysoký roštěnec - bez kosti

276,00 Kč
Vč. DPH
Gramáž
Množství

Skladem

Popis

Tento steak je vykrajován ze střední horní části hřbetu přecházející do nízkého roštěnce. Vyznačuje se vyšším podílem vnitřního a vnějšího tuku. Jeho charakteristickým znakem je tvar střední části steaku připomínající oko (eye). Jeho mramorování a vyšší podíl tuku v okraji steaku se při smažení roztápí do masa a tímto procesem steaku dává jeho specifickou chuť. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí část hovězího.

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo

Registrace

Již máte vytvořený účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo